Uudised

16:51 24. märts 2015

Tartu Tarbijate Kooperatiiv toetab Kati Tolmoffi teel olümpiale

Tartu Tarbijate Kooperatiiv toetab sulgpallur Kati Tolmoffi teel Rio de Janeiros 2016. aastal toimuvatele olümpiamängudele.

Tartust pärit Eesti edukaim sulgpallur tegi 2009. aastal tippspordiga lõpparve, kuid otsustas eelmisel aastal taas treenima hakata ja seadis endale sihiks läheneva olümpia. Kahe väikese lapse kõrvalt on Tolmoffi tagasitulek tippsporti kujunenud üle ootuste edukaks ning hetkel asub ta maailma edetabelis juba 95. kohal.

Praegu peamiselt Taanis elav ja treeniv Tolmoff peab end enne Rio de Janeiros toimuvaid olümpiamänge tõestama mitmetel turniiridel üle kogu maailma. „Kõik reisid on seotud kuludega – lennupiletid, hotell, võistluste osamaksud,“ rääkis Kati Tolmoff. „Seetõttu olen väga tänulik Tartu Tarbijate Kooperatiivile, kellelt saadava sponsorraha suunangi just rahvusvahelistel võistlustel käimisega seotud kulutuste katmiseks.“

„Tartu Tarbijate Kooperatiiv on sponsoreerinud mitmeid kohalikke esindusvõistkondi nagu Tartu Ülikool/Rock ja TÜ/Eeden, aga olümpiamängudele pürgivat sportlast toetame esmakordselt,“ sõnas Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse liige Kaire Krevald. „Hindame väga Kati Tolmoffi soovi ja tahet taas maailma parimate sulgpallurite hulka jõuda ning oleme veendunud, et tippsporti naasnuna on tal veel nii mõndagi saavutada.“

Rio de Janeiro olümpiamängud toimuvad 2016. aasta augustis ning Kati Tolmoffi pääs suurvõistlustele selgub 2016. aasta algul.