Uudised

Uudised

10:50 25. märts 2019

2020. aasta lõpuks on Coop Tartu kaupluste pere kokku 5 Coop Konsumi võrra rikkam

Coop Tartu näeb järgmise paari aasta arengukavas ette nii oma kauplustevõrgu laiendamist täiesti uute ostukohtade võrra kui ka olemasolevate kaupluste asemele uute rajamist. Eesmärk on pakkuda kõikidele oma klientidele mugavat ja kaasaegset ostukeskkonda, parimat kaubavalikut ning häid hindu.

 

Käesoleva aasta lõpuks on Coop Tartul koostöös Anne Medicaliga kavas Mõisavahe 34b/34c Tartu tervisekeskuse juures avada täiesti uus Coop Konsum. Uue kaupluse müügisaal on suuruselt võrreldav Ujula ja Lembitu Konsumiga ning varustatud kõikide vajalike kaasaegsete vahenditega kauba pakkumiseks ja ostu sooritamiseks. Hoone ehitustegevus on tänaseks juba alanud.

 

Lisaks eelnimetatule on erinevas järgus ettevalmistused käimas veel 4 Konsumi rajamiseks. Tänaseks on alla kirjutatud kaupluste arendamise kokkulepped Raadimõisa elurajoonis Kaupmehe tänaval ning Kvissentali külje all Jõgeva mnt ääres. Raadimõisa Konsum on kavas avada hiljemalt 2020. aasta kevadel ning Kvissentali Konsum 2020. aasta sügisel. Edendamaks elu Tartumaal, kerkivad 2020. aasta jooksul tänaste Alatskivi A&O ja Melliste A&O kaupluste asemele senisest oluliselt laiema kaubavalikuga täiesti uued Coop Konsumid.

 

Senine areng näitab, et mida aeg edasi, seda nõudlikumaks muutub tarbija nii maal kui ka linnas. Suurenevad ootused kvaliteedile ja kaubavalikule. „Inimeste mobiilsus on kasvanud ja koos sellega ühtlustunud tarbimiskäitumised maal ja linnas. Mitmes Eesti piirkonnas on väiksematesse asulatesse rajatud uued Konsumid end igati õigustanud ja klientidelt kiitvaid hinnanguid teeninud,“ põhjendas Coop Tartu juhatuse esimees Tarmo Punger eelseisvaid arenguplaane.

 

„Mõisavahe, Kvissentali ja Raadimõisa kauplustest saavad Coopi esindused nendes Tartu piirkondades, kus me varem esindatud polnud. Püüame mõistliku hinnatasemega pakkuda kohalikule elanikkonnale kõike igapäevaeluks vajalikku. Uute kaupluste lähipiirkonnad on kiiresti arenevad ja kvaliteetne kaubandusteenus on seal juba ette väga oodatud,“ kinnitas Punger. 

 

Coop Tartu (Tartu Tarbijate Kooperatiivi) kaupluste heaks töötab ligi 500 inimest, mis teeb ettevõttest ühe Tartu piirkonna suurima tööandja. Planeeritavad uued Coop Konsumi kauplused loovad Tartusse ja Tartumaale enam kui poolsada uut töökohta.