Uudised

Uudised

10:17 31. märts 2020

Coop Tartu kauplustest saab nüüd kaupa tellida Bolt Food’i abil

Coop Tartu kauplustest hakkab kauba kojutoomisteenust pakkuma Bolt Food. Toidu tellimiseks tuleb tõmmata enda nutiseadmesse Bolt Food rakendus, kasutada otsingusõna Coop ning valida tulemuste seast endale lähim kauplus. Seejärel saab valida enda ostukorvi tooted ja esitada tellimuse.

Coop Tartu on esimene jaepoekett Tartus ja Tartumaal, kes oma kaupu läbi toidukullerfirma pakub. “Võimalust vajalikke kaupu koju tellida on meie kliendid küsinud juba enne kriisi algust,’’ sõnas Coop Tartu juhatuse esimees Tarmo Punger. Punger kinnitas, et sellega aga Coop Tartu plaanid e-kaubanduse valdkonnas ei piirdu. ,,Kiirustasime nüüd lahenduste leidmisega ja loodame, et Tartumaal E-Coopi käivitumiseni saame esmased vajadused koostöös Boltiga kaetud.”

 

Praeguses valitsuse kehtestatud eriolukorras on kõik Bolt Foodi tellimused täielikult kontaktivabad. See tähendab, et tellimust esitades tuleks täpsustada, kuhu kuller toidukoti täpsemalt jätma peaks. Näiteks, kui tellija elab kortermajas, võib enda korteri ukse taha tõsta tooli ja kirjutada, et toidukott tuleks jätta vastava ukse ette asetatud toolile. Sellisel juhul saab kuller jätta toidu ettenähtud kohta ja saab vältida otsest kontakti kliendiga.

Kullerteenust teostab Bolt Food. Küsimuste korral saate pöörduda Bolt Food'i klienditoe poole:

tartu@bolt.eu

 

Korduma kippuvad küsimused saavad vastused siit:

https://support.taxify.eu/hc/et/categories/360001224900

 

Tõmba endale rakendus siit: https://food.bolt.eu/en-us/