Uudised

Uudised

13:50 01. juuni 2015

Selgusid nime ideekonkursi auhindade võitjad

Eelmisel nädalal valis žürii välja 10 huvitavamat ettepanekut, mis esitati Tartu kesklinna ehitatava keskuse nime ideekonkursile. Lisaks selgusid ka 20 lohutusauhinna saajat.

Esitatud nimeideedest valis žürii välja järgmised variandid: Poodium, Aleksandri, Oaas, Tartu Süda, Aleks, Amsterdam, Südakvartal, Maja, Galeria ning VaKaKe ehk Vana Kaubamaja Keskus. Nimede puhul, mida oli esitatud mitu korda, arvestati seda pakkujat, kes oli selle saatnud esimesena. 50-eurose kinkekaardi saavad Martin Kilp, Kristi Ütt, Tiina Luhamets, Katrin Nõu, Einar Sinijärv, Silver Sova, Leo Kaagjärv, Liisa Sekavin, Eha Adamson ja Jaan Tomingas.

Loosi tahtel saavad aga lohutusauhinna Arno Gabriel Humal, Gea Römmel, Tarmo Teder, Sirle Libeon, Andreas Raukas, Villu Sarv, Külli Vahkal, Ketlin Kevvät, Richard Bossenko, Kätlin Juss, Olavi Paide, Mehis Mölder, Argo M, Risto Suurpere, Kädi Pant, Pille-Riin Saaremets, Kadri Pütsep, Eneri Taul, Rasmus Lõhmus. Lisaks otsustas žürii anda lohutusauhinna Elve Ritsonile, kes esitas konkursile kõige loomingulisemalt vormistatud ettepaneku.

Kesklinna kerkiva keskuse nime ideekonkurss kestis 10. maini ja sellele esitati 804 ettepanekut. Uue keskuse nimi avalikustatakse sügisel.