Uudised

Uudised

15:08 27. juuli 2015

A&G kaupluse asemel avas Eedeni keskuses uksed .OBJECT

Juuli keskel tegi Eedeni keskuses uksed lahti Eesti esimene .OBJECT’i kauplus. 301 m2 suurusel pinnal avatud avar ja kaasaegse ostukeskkonnaga kauplus asendab siiani tegutsenud AG kauplust.

.OBJECT keskendub AG kauplusest tuttavate Taani päritolu Bestselleri grupi rõivabrändide VERO MODA, ONLY, VILA, PIECES, ONLY & SONS ja JACK & JONES müügile. Multibrändi .OBJECT kaupluses pakutakse mitmekülgset ning trendikat rõiva- ja aksessuaarivalikut nii meestele kui ka naistele. Kaubamärkide sihtrühmaks on noored ja nooremas keskeas kliendid. .OBJECT kaupluse brändid on disainitud skandinaavialikust maitsest lähtuvalt, need on trendikad, mugavad ning hea hinna ja kvaliteedi suhtega.

See on ettevõtte esimene samm multibränd-kontseptsiooni uuendamisel, mida seni on teostatud AG kontseptsiooni läbi. „Läbi uue kontseptsiooni me suudame pakkuda klientidele paremat kaubavalikut ja teenindust, mida toetavad Bestselleri grupi kaasaegsed lahendused,“ rääkis A&G Kaubanduse AS turundusjuht Merlin Mitt. „Loodame, et sellest kauplusest saab keskuse külastajatele üks lemmikutest, mida pidevalt külastada kui ka sõpradele soovitada.“

.OBJECT kauplust esindab A&G Kaubanduse AS, kellele kuuluvad lisaks Eedeni keskuse kauplusele VERO MODA, JACK & JONES, ESPRIT, AG ja AG outlet kauplused Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Kokku on ettevõttel 12 kauplust.

.OBJECT kauplus asub Tartus Eedeni keskuse teisel korrusel. Kauplus on avatud esmaspäevast pühapäevani kella 10–21.