Uudised

Uudised

15:57 08. september 2016

Tartu Tarbijate Kooperatiiv avas Ihaste Konsumi

Tartu Tarbijate Koopertiiv avas 8. septembril Tartu lõunapiiril Veibri külas Ihaste Konsumi.

Ihastes avatud pood on ettevõtte seitsmes Konsumi kauplus.

Ihaste piirkond on viimaste aastatega jõuliselt edasi arenenud, elanike arv üha suurenenud ja nii on vajadusest kohaliku kaupluse järele räägitud juba aastaid.

Avatud kaupluses Lillevälja tee 1 on müügipinda üle 700 m2. „Suuruse poolest saame Ihaste kauplust võrrelda Kivi Konsumiga,“ iseloomustas uut poodi Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse liige kaubanduse alal Madis Suiste. „Loodame väga, et kohalikud elanikud võtavad uue Konsumi hästi vastu. Meie omalt poolt tahame neile pakkuda mitmekesist sortimenti ja loomulikult on kõik ettepanekud kaubavaliku osas igati teretulnud.“

Lisaks mugavusele, et Ihaste ja lähivaldade elanikud saavad toidukaubad kätte kodu lähedalt, peaks cuus kauplus oluliselt vähendama ka piirkonna liikluskoormust, kuna inimesed ei pea enam iga asja pärast kaugematesse poodidesse sõitma. Konsumiga ühes hoones asuvad veel apteek ja taarapunkt.

Ihaste Konsumi avamisel lõikasid koos Tartu Tarbijate Kooperatiivi esindaja Madis Suistega lindi läbi ka kohalikke elanikke ühendavate seltside - MTÜ Lohkva Külaseltsi ja Ihaste Seltsi - esindajad.  

Ihaste Konsumi hoone projekteeris Siim&Põllumaa OÜ ning ehitas AS Decora Ehitus.