Uudised

Uudised

09:33 02. mai 2017

Coop Tartu Tarbijate Kooperatiiv Tartu Tudengipäevadel

24. aprillil toimunud Öölaulupidu toetati praktiliste istumisalustega ning Tudengikoka võistlusele pani Kvartali Maksimarketi köök välja auhinnad ja laenas lahkelt oma peakokka, Jaanus Jõeorgu, võistluse žüriisse.

Tudengipäevadele avapaugu andnud Öölaulupidu on üks populaarsemaid üritusi, millest võtab iga aasta osa tuhandeid inimesi. Aprillikuu heitlike ilmade tõttu ei ole paraku garanteeritud kevadsoe õhk ning maapind. Seetõttu toetas kooperatiiv Öölaulupidu 2000 istumisalusega, et pidulistel oleks võimalik ka jaheda ilmaga jalga puhata ning laulupidu nautida.  

Lisaks öölaulupeo toetamisele pani kooperatiiv õla alla ka Tudengikoka võistlusele. Volbriöö eelsel päeval võtsid tudengid omavahel mõõtu, näidates oma parimaid kokakunsti oskusi.  Etteantud koostisosadest tuli valmistada enda võimetele vastav söök, mis anti hindamiseks publikule ja professionaalsele žüriile.  Kvartali Maksimarketi peakokk, Jaanus Jõeorg, oli auväärse žürii liige, hindas valminud hõrgutisi ning premeeris parimaid osalejaid.
Aitäh tudengipäevade korraldajatele ja kõikidele vahvatele osalejatele!