Uudised

Uudised

09:54 19. veebruar 2019

Coop Tartu avab Mõisavahes uue Coop Konsumi

Käesoleva aasta lõpus avab Coop Tartu oma kaheksanda Coop Konsum supermarketi. Uus kauplus rajatakse Annelinna kerkivasse Tartu Tervisekeskuse kompleksi (Mõisavahe 34c) ning see hakkab tööstus- ning värsket toidukaupa pakkuma nii Annelinna elanikkonnale kui ka Tervisekeskuse töötajatele ja nende klientidele.

Tartu Tervisekeskuse ehitus ning ühes sellega ka uus Coop Konsum sai 13. veebruaril omale nurgakivi. Coop Tartu loodab kaupluse kõikidele külastajatele avada hiljemalt käesoleva aasta detsembrikuus.

Mõisavahe kauplusest saab esimene Coopi esindus antud piirkonnas, pakkudes 1500 ruutmeetril kohalikule elanikkonnale kõike igapäevaeluks vajalikku. Coop Tartu kaubandusjuhi Madis Suiste sõnul on laienemine Mõisavahesse igati strateegiline samm. „Tegemist on Tartu kõige tihedamalt asustatud piirkonnaga, mille infrastruktuur on pidevas arengus ning kasvus. Sellesse kanti laienemine on olnud meie pikaajaline plaan, mis nüüd lõpuks teostub,“ sõnab Suiste.

Kohaliku ühistulise kaubanduse võluks on paindlikkus. „Oleme oma 110 tegevusaasta vältel õppinud aktiivselt kohanema konkreetses asukohas asuvate klientide vajadustega. Meie tugevuseks on olla osa suurest üle-Eestilisest Coopi perest ning samaaegselt paindlikkus ning võimekus kujundada iga kauplust vastavalt konkreetse sihtrühma vajadustele. Kuna kaubavalik on välja töötatud vastates kohaliku piirkonna nõudlusele, siis on sortiment igas kaupluses veidi omanäoline,“ selgitab Suiste. Uus Mõisavahe kauplus hakkab pakkuma näiteks tavapärasest rikkalikumat värsket valmistoiduvalikut, kuna on näha, et sellel on antud piirkonnas nõudlust ning ka arenguruumi.

Coop Tartu (Tartu Tarbijate Kooperatiivi) kaupluste heaks töötab ligi 500 inimest, mis teeb ettevõttest ühe Tartu suurima tööandja. Uus tööstus- ja toidukaupade kauplus loob veel mitukümmend uut töökohta.

Vabade ametikohtade kohta küsi infot personal@tartutk.ee või täida avaldus siin